AfterDawn logo

Microsoftilta vuoti Windows 10 -testiversio – Uusi Käynnistä-valikko paljastui

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
3 kommenttia

Microsoft paljasti vahingossa Windows 10:n saloja julkisuuteen. Ohjelmistojätiltä nimittäin lipsahti sisäiseen Xbox-testaukseen tarkoitettu Windows 10 build 18947 julkiseen jakeluun. Vuotanut käyttöjärjestelmä tuli saataville vain 32-bittisenä, mikä tosin rajoitti asennuskertojen määrää, mutta siitä huolimatta se oli saataville kaikissa julkisissa testauskanavissa (slow ring, fast ring ja release preview).

Vuotanut ohjelmisto on toistaiseksi paljastanut uuden Käynnistä-valikon, jossa on luovuttu vanhoista live-ruuduista ja tilalle on tullut yksinkertaisemmat ruudukkomaisesti näkyvät sovellusikonit. Uusi Käynnistä-valikko näkyy alla olevissa twiiteissä. Jää nähtäväksi mikä tulee olemaan live-ruutujen kohtalo pidemmällä aikavälillä.

3 KOMMENTTIA

p2pman1/3

En ymmärrä tätä jatkuvaa muuttamisen hinkua.

DevOp (vahvistamaton)2/3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti p2pman:

En ymmärrä tätä jatkuvaa muuttamisen hinkua.

Kehitys vaatii muutosta, mutta kaikki muutos ei ole kehitystä.

Ozss3/3

Ihmisen ymmärrys on rajallinen.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT