AfterDawn logo

Microsoftin tähtihetki koittaa tänään – Näin seuraat Buildia

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Microsoftin vuosittainen Build-kehittäjätapahtuma alkaa tänään toimitusjohtaja Satya Nadellan pitämällä avajaisesityksellä. Toukokuun kahdeksanteen päivään asti kestävät messut pidetään Washington State Convention Centerissä Seattlessa.

Avajaisshow alkaa kello 18.30 Suomen aikaa ja sitä voi seurata alla olevan YouTube-upotteen kautta. Tilaisuudessa luodaan katsaus Microsoftin ohjelmisto- ja palvelualustojen tulevaisuuteen, joka kiistatta tulee liittymään kasvavissa määrin tekoälyyn ja sen sovelluskohteisiin. Microsoftin agendalta löytyy myös mixed reality -teema, joten HoloLens 2 saanee tavalla tai toisella myös huomiota.

Jää nähtäväksi kuinka paljon kuluttajia kiinnostavaa sisältöä tapahtumassa lopulta nähdään. Suurin fokus lienee tekoälyssä ja Azure-pilvipalveluissa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT