AfterDawn logo

Microsoft paljasti Xbox One S All-Digitalin – Ei lainkaan levyasemaa

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Microsoft on paljastanut Xbox One S All-Digital Edition -pelikonsolin, joka käyttää pelien jakelussa vain digitaalisia jakelukanavia. Konsolista ei löydy lainkaan optista asemaa, joten levyllä olevia pelejä, elokuvia tai musiikkia ei voi toistaa sillä lainkaan.

Ohjelmistojätin mukaan Xbox One S All-Digital Edition on suunniteltu kokonaan Z-sukupolven tarpeisiin, sillä Microsoftin analyysin mukaan he ovat diginatiiveja ja hallitsevat mediasisältöjä mieluiten vain digitaalisia kanavia pitkin. Digitaalista sisältöä varten konsoliin on sisällytetty teratavun verran tallennustilaa. Muutoin uusi konsoli on teknisesti kuin Xbox One S.

All-Digital Editionin hinta on Suomessa 239,99 euroa ja toimitukset alkavat 7. toukokuuta. Konsoli on kuitenkin jo nyt ennakkotilattavissa Microsoft Storen kautta. Konsolin mukana toimitetaan kolme peliä: Minecraft, Sea of Thieves ja Forza Horizon 3.


Lisäksi Microsoft esitteli Xbox Game Pass Ultimate -tilausluokan, jonka ajatuksena on yhdistää Xbox Game Pass- ja Xbox Live Gold-tilaukset yhteen 14,99 dollaria maksavaksi palveluksi. Ultimate-tilausluokka on nyt testausvaiheessa ja se lanseerataan kaupallisesti myöhemmin.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT