AfterDawn logo

Katso: Ensimmäinen Star Wars: Rise of the Skywalker traileri julkaistu

AfterDawn AfterDawn

Disney on julkaissut ensimmäisen virallisen trailerin tulevasta Star Wars -elokuvasta, joka päättää saagan. Star Wars: Rise of the Skywalker on siis saagan yhdeksäs ja viimeinen osa.

Trailerilla nähdään tuttuja kasvoja yli 41 vuotta sitten julkaistusta ensimmäisestä Star Wars -elokuvasta ja hieman tuoreempia kasvoja nykytrilogiasta. Edesmennyt Carrie Fisher nähdään Leiana, suomalaisnäyttelijä Joonas Suotamo jatkaa Chewbaccana ja C3PO näkyy trailerilla BB8:n kaverina.

Luonnollisesti elokuvassa nähdään myös Luke Skywalkerina tuttu Mark Hamill ja mm. lopun naurusta päätellen alkuperäinen pimeän puolen keisari Palpatine Ian McDiarmid.

Tarina kuitenkin keskittyy uudempien hahmojen ympärille, joista tärkeimpinä on tietysti mainittava Adam Driverin näyttelemä Kylo Ren ja Daisy Ridleyn Rey.

Pidemmittä puheitta tässä pari minuuttia viihdettä joulukuuta odotellessa.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT