AfterDawn logo

Disney+ haastaa Netflixin sisällöillä ja hinnalla

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Suoratoistopalveluissa kilpailu kiristyy tänä vuonna, sillä Netflix on saamassa haastajaksi Applen TV+:n lisäksi Disneyn juuri esittelemän Disney+-palvelun.

Disney+ houkuttelee asiakkaita niin hinnallaan kuin sisällöltään. Disneyn ehdotonta vahvuusaluetta ovat lapsille suunnattujen hahmojen ympärille luodut sarjat ja elokuvat. Aikuisempaan makuun sopivaa sisältöä Disney+:aan tulee muiden muassa National Geographicilta ja Lucasfilmiltä. Lisäksi 21st Century Foxin ostamisen myötä Disney sai oikeudet esimerkiksi The Simpsons -sarjaan, joka tulee myös olemaan Disney+:n valikoimissa.

Suoratoistopalvelu lanseerataan Yhdysvalloissa 12. marraskuuta ja seuraavina vuosina sen saatavuusaluetta laajennetaan muille tärkeille markkina-alueille. Yhdysvalloissa suoratoistopalvelu maksaa 6,99 dollaria kuukaudessa ja vuosimaksuna 69,99 dollaria. Tekniikan osalta Disney+ tukee 4K- ja HDR-sisältöjä. Palvelun luvataan tukevan laajasti erilaisia medialaitteita, kuten konsoleita, älytelevisioita ja mediabokseja.


Disney aikoo myös tuoda tarjolle ohjelmapaketin, jossa on yhdistetty Disney+, ESPN+ sekä Hulu.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT