AfterDawn logo

Spotify testaa uutta tilausluokkaa – Halvempi tilaus kahdelle kuuntelijalle

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Spotify on alkanut testata uutta tilausluokkaa, jossa suoratoistopalvelun voisi hankkia itselleen ja kaverille. Premium Duo -tilausluokka siis mahdollistaisi palvelun käytön kaksistaan ja yhdellä kuukausimaksulla.

Spotify tarjoaa jo nyt kookkaampaa Family-pakettia, jonka hankkimalla kuunteluoikeuden saa yhteensä kuudelle hengelle. Hintaa sillä on 14,99 euroa kuukaudessa, kun tavallinen yhden käyttäjän Premium-tilaus kustantaa 9,99 euroa. Tilanne on ollut siis käytännössä se, että jos haluaa jakaa Spotifyn kaverinsa kanssa, on pitänyt maksaa viisi euroa ylimääräistä. Se on saattanut olla liian paljon, minkä takia on saatettu päätyä luoviin ratkaisuihin Premium-tilauksen jakamiseksi.

Premium Duon testivaiheen hinta on 12,49 euroa kuukaudessa eli toisen kuuntelijan lisäys maksaa 2,5 euroa lisää tavallisen tilauksen päälle. Palvelu on saatavilla irlantilaisille Spotifyn käyttäjille, mutta ei vielä suomalaisille. Duo-tilaukseen kuuluu myös Duo Mix -soittolistagenerattori, joka luo molempien käyttäjien kuuntelutottumuksiin sopivia soittolistoja.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT