AfterDawn logo

Stranger Things 3 virallinen traileri julkaistiin - katso täältä!

AfterDawn AfterDawn

Kesällä ensi-iltansa saava Stranger Things -satjan kolmas kausi on monen mielestä edelleen tuskastuttavan odotuksen takana. Nyt kuitenkin Netflix on julkaissut ensimmäisen trailerin tulevasta kaudesta, joka sisältää jo pätkiä jaksoista.

Kuten arvata saattaa, on trailerille kertynyt jo alle vuorokaudessa miljoonia katsojakertoja. Kolmas kausi saa ensi-iltansa Netflixissä heinäkuun 4. päivänä eli Yhdysvaltain itsenäisyyspäivänä.

Voit katsoa trailerin alta:

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT