AfterDawn logo

Tesla paljasti ensimmäisen kuvan – Tässä näkyy Teslan seuraava auto

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Tesla paljasti tällä viikolla mallistonsa viimeisen palasen, Model Y:n. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Teslalta ei enää tule uusia ajoneuvoja – päinvastoin. Lehdistötilaisuuden lopuksi Tesla nimittäin antoi ensimmäisen vihjeen kehitteillä olevasta uudesta autosta.

Blade Runner -teemaisen lopetuksen yhteyteen Tesla oli upottanut ensimmäisen teaser-kuvan kehitteillä olevasta pickup-autosta. Kuten teaser-kuvien teemaan kuuluu, ei kuvasta voi päätellä oikein mitään – tarkoituksena on vain upottaa fanien päähän kihelmöivä ajatus tuoteuutuudesta. Kuvassa nähdää kantikkaasti muotoiltu LED-valonauha, jonka keskiosassa näkyy Teslan logo.

Vaikuttaisi siltä, että logo makaisi joko auton konepellillä tai peräluukun päällä, jolloin LED-nauha edustaisi auton valoja. Musk on aiemmin kommentoinut kyseisen ajoneuvon olevan hänen henkilökohtainen suosikki kehitteillä olevista malleista. Hän kuitenkin myöntää, että se voi olla liian futuristinen useimpien makuun. Teslan tarkoituksena on esitellä auto myöhemmin tänä vuonna.


TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT