AfterDawn logo

Disney jatkaa klassikoidensa uudelleen filmasitointia – Katso Aladdinin traileri täältä

Jami Virtanen Jami Virtanen

Disney on viime vuosina keskittynyt uudelleenfilmatisoimaan monia klassikkopiirrettyjä.

Viime vuosina valkokankaalle ovat päätyneet monet klassikot, kuten Kaunotar ja hirviö, Viidakkokirja sekä Nalle Puhin maailmaan perustuva Christopher Robin. Tulevia filmatisointeja on esimerkiksi maaliskuun lopussa saapuva Dumbo ja nyt trailerin saanut Aladdin. Lisäksi tänä vuonna saadaan uudet versiot myös Leijonan kuninkaasta sekä Kaunottaresta ja kulkurista.

Toukokuussa elokuviin ilmestyvässä Aladdinissa päätähtinä nähdään egyptiläis-kanadalainen Mena Maddoud Aladdinina, britti Naomi Scott prinsessa Jasminena sekä näyttelijätähti Will Smith sinisenä lampun henkenä. Trailerissa nähdään vilaus lampun hengestä, jonka ulkonäköä on arvuuteltu viimeisimmät kuukaudet fanien parissa. Elokuvan on ohjannut Guy Ritchie.

Katso elokuvan traileri alta:


TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT