AfterDawn logo

Sports Tracker -käyttäjät saavat outoa spämmiä – Tästä se johtuu

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Salasanat kannattaa vaihtaa tasaisin väliajoin ja kannattaa myös huolehtia siitä, että samaa salasanaa ei käytä monessa eri palvelussa. Hyvän muistutuksen ovat saaneet esimerkiksi Sports Tracker -kuntosovelluksen käyttäjät. Palvelussa on alkanut laajamittainen spämmäys, jossa hyödynnetään tietomurroissa paljastuneiden käyttäjien kirjautumistietoja.

Sports Tracker itse ei ole joutunut tietomurron kohteeksi, vaan spämmäyksessä hyödynnetään muissa aiemmissa tietomurroissa paljastuneita tietoja. Hyökkääjät ovat löytäneet Sports Trackerista samoja kirjautumistietoja hyödyntävät käyttäjät ja hyödyntää heidän tilejään spämmin levittämiseen. Jutun lopussa on kuvakaappaus eräästä spämmiviestistä.

Sports Tracker suosittelee vähintään 12 merkin pituista salasanaa, jossa on numeroita, symboleja sekä isoja ja pieniä kirjaimisia sekaisin. Hyvässä salasanassa ei ole myöskään luonnollisia sanoja.


TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT