AfterDawn logo

SanDisk esitteli huikeaa 4 teratavun muistitikkua

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Muistitikut on näppäriä työkaluja offline-tyyppiseen tiedontallennukseen ja tiedostojen siirtämiseenkin. Niistä on myös iloa isompien tiedostojen hallintaan, sillä niiden tallennuskapasiteetti on kasvanut huimasti. SanDisk esitteli juuri muistitikun prototyyppiä, johon mahtuu peräti neljän teratavun edestä tiedostoja.

SanDiskin mukaan kyseessä on tallennuskapasiteetin suhteen maailman suurin muistitikku. Tikku ei ole tulossa kaupallisesti saataville aivan lähiaikoina, sillä sille ei ole kehitetty vielä edes kunnollista nimeä. Tallennuskapasiteetin lisäksi siitä tiedetään kuitenkin ainakin sen verran, että se käyttää USB-C-liitäntää.

Voi myös olla, ettei muistitikku tule muutenkaan kaupallisesti saataville, sillä sen hinta voi kohota aivan liian korkeaksi. SanDisk esitteli nimittäin jo vuosi sitten vastaavanlaisen 1 teratavun tikun, joka ei ole vielä tänäkään päivänä tullut myyntiin. Kingstonin kahden teratavun tikku maksaa Amazonissa yli 1200 dollaria.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT