AfterDawn logo

Tesla Model 3 hinnat Suomessa julkistettiin

Petteri Pyyny Petteri Pyyny
3 kommenttia

Tesla on vihdoin julkistanut halvimman mallinsa, eli Model 3 viralliset hinnat myös Suomessa ja muissa Euroopan maissa. Yhtiön virallinen tilaussivu laskee hinnat eri mallivaihtoehdoille ja ottaa huomioon myös Suomen autoveron sekä arvonlisäveron.

Halvimmillaan Tesla Model 3:n saa omakseen Suomessa 63 070 eurolla. Hinta sisältää Suomen arvonlisäveron (11 899 euroa), luovutusasiakirjojen maksut (980 euroa) sekä Suomen autoveron (1 589,53 euroa). Nyt tehtyihin tilauksiin toimitus luvataan jo maaliskuussa 2019.

Tesla Model 3 hinta Suomessa

Mikäli Teslaansa haluaa tuunata jo tilausvaiheessa, hintaa saa helposti lisää: tehokkaampi ns. performance-malli nostaa hintaa reilulla kymppitonnilla, erikoisväriin saa laitettua lisää pari tonnia ja paranneltu Autopilot lisää hintaa sekin 5 400 eurolla.


Performance-versio nostaa 0-100km/h kiihtyvyyden perusmalliin (Long Range) verrattuna 4,8 sekunnista 3,5 sekuntiin ja nostaa myös auton huippunopeuden 233km/h aina 250km/h asti. Lisäksi tietyt lisäpäivitykset tulevat ainoastaan Performance-versioihin.

Teslan Suomeen tarkoitetut tilaussivut aukesivat hiljattain ja löytyvät täältä.

EDIT 5.1.2018: Korjattu Performance-version tiedot oikein.

3 KOMMENTTIA

Abcabc3751/3

Se vähän päälle 60 tonniakin maksava on jo neliveto. Performance maksaa sen 10 tonnia lisää, myöskin neliveto

dRD2/3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Abcabc375:

Se vähän päälle 60 tonniakin maksava on jo neliveto. Performance maksaa sen 10 tonnia lisää, myöskin neliveto

Hyvä huomio. Korjasimme tekstiä hieman. Kiitos!

AndyJk3/3

Tesla julkisti hinnat ja avasi tilaus sivut 21.12.2018 utta vain ennakkotilaajille. Nyt ne aukesivat kaikille. Lainaus Teslan sähköpostista 21.12 klo 14.48 "Mikäli tilaat autosi ennen 1. tammikuuta, voit odottaa toimitusta helmikuussa 2019."

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT