AfterDawn logo

Google antaa uutuuspelin ilmaiseksi – Jos vaan jaksat pelata sitä tunnin

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Suoratoistopelaamisesta yritetään kulisseissa tehdä kovasti uutta juttua. Microsoft kehittää Project xCloud -verkkopelipalvelua ja Googlellakin on tarjota oma pelialusta, jota hakukonejätti promoaakin nyt ilmaispelin muodossa.

Mikäli suuntaa Googlen Project Streamiin ja pelaa suoratoistona tunnin ajan tänä syksynä julkaistua Assassin's Creed Odyssey -peliä, saa lopulta pelin kokonaan itselleen täysin ilmaiseksi. Valitettavasti tarjous on voimassa vain yhdysvaltalaisille kuluttajille, joten muiden tulee keksiä kikka kakkonen geoblokkauksen kiertoon.

Assassin's Creed Odysseyn saa itselleen veloituksetta Googlelta tammikuun 15. päivään saakka. Google halunnee testata kunnolla miten sen verkkoinfrastruktuuri pärjää suoratoistopelaamisen aiheuttaman rasituksen alla. Houkutellakseen tarpeeksi pelaajia, Google on päätynyt antamaan uuden pelin ilmaiseksi. Suoratoistopalvelimet sijaitsevat todennäköisesti Yhdysvalloissa, joten testaus myös halutaan rajoittaa maassa asuviin pelaajiin.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT