AfterDawn logo

Sonyn PS4 täytti viisi vuotta – Katso täältä viettämäsi aika konsolin parissa!

Jami Virtanen Jami Virtanen

Sonyn PlayStation 4 ilmestyi marraskuussa 2013, joten sen ilmestymisestä tuli hiljattain kuluneeksi viisi vuotta.
Juhlistaakseen tapahtumaa Sony on luonut pelaajille mahdollisuuden tarkastella pelihistoriaansa kuluneelta viideltä vuodelta. Playstation.com/my-ps4-life-sivustolla pääsee luomaan videon pelihistoriastaan. Videolta selviää pelatuimmat pelit, sekä pelatut tunnit, ensimmäinen peli, jota kahdeksannen sukupolven konsolilla ensimmäisenä pelasi sekä esimerkiksi saavutettujen Trophyjen määrän.

Videon pääsee luomaan kirjautumalla sivustolla sisään PlayStation Network -tunnuksillaan. Videon luomisessa menee muutama minuutti, mutta se lähetetään myös PSN-tunnukseen liitettyyn sähköpostiin, jos videon valmistumista ei ehdi odottamaan.

Alla Sonyn koostama video PS4-pelaajien viimeisen viiden vuoden matkasta konsolin parissa:

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT