AfterDawn logo

PlayStation Classic tuli myyntiin tänään – Sisältää 20 peliä

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

PlayStation Classic -pelikonsolin myynti alkaa tänään. Minikonsolilla juhlistetaan alkuperäisen PlayStation-konsolin julkaisua, joka koitti samana päivänä 24 vuotta sitten. konista harmaata ulkoasua tarkkaan jäljittelevä PlayStation Classic sisältää 2 peliohjainta ja 20 esiasennettua peliä.

Vanhoja konsoleita jäljittelevät minikonsolit ovat olleet jonkinlainen trendi siitä lähtien kun Nintendo toi myyntiin NES Classicin. Sittemmin Nintendo toi myyntiin SNESiin perustuvan miniatyyrin. SEGA- ja Atari-tuotenimilläkin myydään uudelleen lämmitettyjä klassikkokonsoleita. Sonyn markkinointiosastollakin on herätty siis trendiin, joka tarjoaa oivan tilaisuuden tutustuttaa uudet pelaajasukupolvet vanhoihin klassikkopeleihin.

PlayStation Classicista löytyy 20 valmiiksi asennettua peliä, jotka olemme listanneet täällä.

PlayStation Classic maksaa Suomessa 119 euroa (tarkista päivän hinta hintavertailusta).

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT