AfterDawn logo

Disneyn Leijonakuningas -elokuvasta tehdään uusi versio - traileri julkaistiin, katso

AfterDawn AfterDawn

Disney aikoo julkaista yhdestä rakastetuimmista elokuvistaan uusintaversion vuonna 2019, kun Leijonakuninkaasta tehdään nykytekniikalla uusi versio.

Elokuva vie animaation ja hahmot selkeästi realistisempaan suuntaan verrattuna alkuperäiseen, vuonna 1994 julkaistuun esikuvaansa verrattuna. Disney käyttää elokuvassa samaa tekniikkaa kuin vuonna 2016 julkaistussa Viidakkokirja -elokuvan uusintaversiossa. Viidakkokirja pokkasi useita palkintoja ja oli sekä lipputuloissa että arvosteluissa mitattuna menestys.

Leijonakuningas saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 19. heinäkuuta, 2019 ja Suomessa jo kahta päivää aiemmin, 17.7.2019.

Disney on julkaissut nyt tulevasta elokuvasta ensimmäisen trailerin, joka löytyy alta:

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT