AfterDawn logo

Palkintona $1 000 000 – Fortniten kaikille avoin turnaus alkaa viikonloppuna!

Jami Virtanen Jami Virtanen

Fortniten Winter Royale -turnaus alkaa viikonloppuna.

Epic Games julkaisi tiistaina ensimmäisen avoimen Fortnite turnauksen. Winter Royale nimellä kulkeva turnaus alkaa avoimilla karsinnoilla tulevana viikonloppuna 24.-25. marraskuuta. Turnauksessa on jaossa osallistujille yhteensä miljoona dollaria. Karsinnoista turnauksen finaaleihin pääsee yhteensä 400 pelaajaa. 200 eurooppalaispelaajaa kisaa Euroopan finaaleissa viikko karsinnoista, eli 30. marraskuuta - 1. joulukuuta ja 200 pelaajaa Pohjois-Amerikasta 11. - 12. joulukuuta.

Turnauksessa pelaajien paremmuus ratkaistaan pisteiden perusteella. Pisteitä pelaaja saa niin sijoituksista, kuin tapoistakin. Maksimimäärä yhdestä pelistä on kahdeksan pistettä:


  • +1 piste 3 tappoa

  • +1 piste 5 tappoa

  • +1 piste 7 tappoa

  • +1 piste sijoitus top 10

  • +1 piste sijoitus top 5

  • +3 pistettä Victory Royale

Viikonlopun aikana on kuusi kolmen tunnin mittaista osakilpailua, jolloin pisteitä voi kerätä. Koko viikonloppua ei kuitenkaan tarvitse varata pelaamiseen, sillä pisteitä ei lasketa osakilpailuista yhteen vaan paras suoritus huomioidaan. Osakilpailuiden ajankohdat ovat la/su 12 - 15, 16 - 19 sekä 20 - 23.


Turnauksessa PC- konsoli- ja mobiilipelaajat kilpailevat kaikki yhdessä. Turnaukseen ei tarvitse ilmoittautua vaan osallistuminen onnistuu pelaamalla Winter Royale -pelimuotoa kyseisinä ajankohtina. Ikäraja Winter Royale finaaleihin on 16 vuotta.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT