AfterDawn logo

Black Friday alkaa – Tähän kellonaikaan kannattaa olla hereillä

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Huomenna alkaa hullunmylly suomalaisissa verkkokaupoissa, kun raha ja tavara vaihtaa omistajaa Black Friday -tarjousten myötä. Jälleenmyyjät ovat panostaneet tänä vuonna kauppasesonkiin tavallista enemmän, mikä on näkynyt esimerkiksi koko viikon kestävinä tarjouskampanjoina. Koko myllytys kuitenkin huipentuu huomenna, varsinaisena Black Friday -päivänä.

Ohjeet parhaimpien Black Friday- ja Black Week -tarjousten seurantaa löytyvät täältä.

Gigantti julkaisee Black Friday -tarjouksensa kello 00.00. Samaan aikaan lävähtävät eetteriin myös CDON.comin ja Veikon Koneen tarjoukset. Verkkokauppa.com julkaisee vuorostaan Black Fridayn tarjoukset jo tänään kello 22.00. Etuja kannattaa tiirailla myös operaattoreiden suunnalta.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT