AfterDawn logo

7. joulukuuta – Fortniten esikuva saapuu vihdoin myös PS4:lle

Jami Virtanen Jami Virtanen

PlayerUnknown's Battlegroundsia voi pitää battle royale-peligenren ensimmäisenä hittinä ja 7. joulukuuta se ilmestyy vihdoin myös Sonyn PlayStation 4:lle.

Kerroimme vajaa kaksi kuukautta sitten, että PlayerUnknown's Battlegrounds, lyhyemmin PUBG, on tulossa vihdoin myös PS4:lle. Peli ilmestyi PC:lle jo maaliskussa 2017 ja on sen jälkeen ilmestynyt myös XBOX Onelle sekä mobiilialustoille aikaisemmin tänä vuonna. Microsoftilla oli peliin yksinoikeus konsoleille aikaisemmin. Se on kuitenkin nyt historiaa ja myös Sonyn PS4-konsolin käyttäjät pääsevät joulukuussa pelaamaan peliä, jota osa pelaajista pitää alkuperäisenä battle royale-pelinä.

PUBG on nyt ennakkotilattavissa ja halvimmillaan sen saa 29,90 euron hintaan. Lisäksi ennakkotilattavissa on myös PUBG - Selviytyjän versio sekä PUBG - Mestarin versio, joissa mukana tulee lisäksi pelin sisäistä valuuttaa sekä skinejä, jotka ovat kuitenkin vain kosmeettisia, eikä anna etua peliä pelatessa.


TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT