AfterDawn logo

Juontajalegenda Attenborough Netflixin uuteen sarjaan

AfterDawn AfterDawn
1 kommentti

Netflix on paljastanut, että sen tuleva Our Planet -luontosarja saa ensi-iltansa alkuvuodesta 2019, mutta isompi uutinen onkin sarjan juontaja.

Luontodokumenttisarjaa juontaa näet legendaarinen Sir David Attenborough. Ensi vuoden huhtikuun 5. päivä ensi-iltansa saava sarja sisältää 8 osaa planeetan ekosysteemistä.

BBC:n luonto-ohjelmista tuttu 92-vuotias Attenborough toimii juontajana kaikissa englanninkielisissä maissa. Netflix aikoo tosin hankkia myös juontajia muilla kielillä, mutta toivoa sopii, että Suomessa pysytään Attenborough'ssa.

Attenborough on aiemmin juontanut mm. BBC:n Planet Earth ja Blue Planet -sarjoja, joita voi katsoa Netflixistä uutta sarjaa odotellessa.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

1 KOMMENTTI

Michelola1/1

Suomiversioon tulee kuulemma juontajalegenda Antero Mertaranta

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT