AfterDawn logo

Pelaatko Fornitea? Pistä tämä päivämäärä muistiin

Jami Virtanen Jami Virtanen

Fortnite sai tänään viikoittaisen päivityksensä.

Samaan aikaan Epic Games ilmoitti zombeja ja uusia tehtäviä peliin tuoneen Fortinemares-haasteen loppuvan sunnuntaina 4. marraskuuta kello 20.00 Suomen aikaan. Haaste päättyy Epicin mukaan ainutkertaiseen tapahtumaan, jota varten kannattaa olla pelissä sitä todistaakseen.

Kyseessä ei ole ensimmäinen live-event Fortnitessa, jota pelaajat kerääntyvät seuraamaan. Esimerkiksi kesäkuun lopulla miljoonat pelaajat kerääntyivät seuraamaan raketin laukaisua, joka toimi lähtölaukauksena viidennen kauden tapahtumille. Tällä kertaa tapahtuman uskotaan liittyvän pelin kartalla olevaan kuutioon, joka on jo pitkän aikaa pyörinyt ympäri pelin karttaa ja nyt viimeisimpänä tekonaan leijuu Leaky Laken yläpuolella.


Muuten päivitys v6.21 ei tuonut suurempia uudistuksia peliin. Päivityksen mukana tuli uusi tavara Balloons, joiden avulla pelaajan on mahdollista nostaa itsensä korkeuksiin. Lisäksi päivitys sisältää bugikorjauksia, sekä poisti kolme asetta, tupla-pistoolit (Dual Pistols), puoliautomaattisen tarkkuuskiväärin (Semi-Auto Sniper), sekä ohjattavan ohjuksen (Guided Missile).


TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT