AfterDawn logo

Adobe esitteli uutta ohjelmistoa – Tällä luodaan AR-sisältöjä

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Digitaalisten sisältöjen luomiseen tarkoitettujen ohjelmistojen kehitykseen erikoistunut Adobe on paljastanut Max-kehittäjätapahtumassaan uutta tietoa Project Aero -ohjelmistotuotteesta, jonka avulla on mahdollista luoda näppärästi AR-sisältöjä.

Project Aero esiteltiin itse asiassa jo menneenä kesänä, mutta Adobe on nyt valmis kertomaan yksityiskohtaisempaa tietoa yhtiö visiosta tuotteen suhteen. Ensimmäiseksi Adobe aikoo tehdä Photoshop CC- ja Dimension CC -ohjelmistotuotteista AR-yhteensopivia, joten niiden kehittyneitä työkaluja voidaan hyödyntää AR-sisältöjen luomisessa.

Aeron avulla digitaaliset sisällöt voidaan yhdistää kehittyneiden animaatioiden avulla ja lopputuloksena syntyy AR-kokemus, jonka tekemiseen ei tarvita lainkaan ohjelmointitaitoja. Adobe lupaa tuoda saataville myös yksinkertaisia drag-and-drop-tyylisiä työkaluja, joiden avulla desktop- ja mobiilikäyttäjät voivat testata erilaisia lopputuloksia.

Project Aeron testaajaksi voi ilmoittautua Adoben verkkosivujen kautta.


TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT