AfterDawn logo

Nintendo Switchistä on tulossa uusi versio

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Nintendo saattaa esitellä jo ensi vuonna päivitetyn version Switch-pelikonsolistaan, vaikka nykyisen version julkaisusta ei ole kulunut kuin reilu vuoden verran. Nintendo Switch tuli kauppoihin maaliskuussa 2017.

Switch osoittautui Nintendolle sen kovasti kaipaamaksi rahasammoksi. Wii U:n menestys oli surkea ja yhtiön käsikonsoleidenkin tulevaisuus on pidemmän aikaa näyttänyt synkältä, koska mobiilipelaaminen on siirtynyt kasvavissa määrin älypuhelimiin. Nintendo haluaakin varmistaa vuoden 2019 loppupuolella myyntiin tulevalla uudella Switch-versiolla, että konsoli pysyy kilpailukykyisenä ja pelaajien mielikuvissa haluttavana.

Peliyhtiön suunnitelmista uutisoi Wall Street Journal. Lehdelle puhuneet lähteet eivät kuitenkaan osanneet sanoa tarkalleen mikä kaikki olisi muuttumassa uudessa Switchissä. Nintendo on kuitenkin pannut merkille, ettei konsolin nykyinen LCD-näyttö vastaa nykypäivän vaatimuksia.


Jää nähtäväksi päivitetäänkö samassa yhteydessä Switchin prosessori. Nykyisessä konsolissa käytetään Nvidian kehittämää Tegra-alustaa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT