AfterDawn logo

Fortniten aseet saatavilla pian takapihaleikkeihin

Jami Virtanen Jami Virtanen

Tämän hetken suosituimman videopelin Fortniten tekijä Epic Games sekä leluvalmistaja Hasbro ovat ilmoittaneet yhteistyöstä.
Hasbro suunnittelee tuovansa pelin battle-royale version takapihoille. Yhteistyön tuloksena Hasbron vaahtomuoviasemerkki Nerf tuo valikoimiinsa suosikkipelistä tuttuja aseita. Ilmoituksessa yhtiöt eivät kertoneet mitkä aseet kokevat vaahtomuovikäsittelyn.

Pelissä useat aseet pohjautuvat oikean elämän aseisiin, jotka eivät ehkä sopisi Nerfin alkuperäiseen mallistoon, mutta nykyään yhtiön aseet näyttävät tuote tuotteelta enemmän oikeilta aseilta. Hasbron mukaan Fortnite-aseet julkaistaisiin vuoden 2019 mallistossa.

Kyseessä on jälleen yksiesimerkki jolla huippusuosittu selviytymispeli levittää lonkeroitaan oikeaan maailmaan videopelimaailmasta. Jo aikaisemmin Hasbro ilmoitti Fortnite-teemaisen Monopolin saapuvan kauppoihin 1. lokakuuta. Peli sisältää tuttuja paikkoja Fortnite-saarelta, kuten Dusty Divotin, Paradise Palmsin sekä Tilted Towersin.

Fortnite on jo toinen peli jonka kanssa Hasbro on ilmoittanut tekevänsä yhteistyötä. Aikaisemmin tänä vuonna Nerf ilmoitti Overwatch-malliston tulevan myös vuonna 2019.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT