AfterDawn logo

uTorrent Web valmistui – Lataa tiedostoja selaimella

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

BitTorrent on saanut vihdoin uTorrent Webin kehitystyön siihen pisteeseen, että verkkopalvelusta on voitu julkaista ensimmäinen vakaa versio. uTorrent Webistä julkaistiin beta jo vuonna 2010.

uTorrent Webin idea on tiivistetysti se, että BitTorrent-verkosta ladattavia tiedostoja voi hallita selaimen kautta erillisen asiakasohjelman käyttöliittymän sijaan. Lisäksi Web-palvelun kautta voidaan toistaa keskeneräisiä tiedostoja latauksen aikana. Tiedostojen toisto tapahtuu selaimen sisällä.

Valitettavasti uTorrent Web ei kuitenkaan ole täysin itsenäinen web-palvelu, vaan sen käyttö edellyttää uTorrent Web -sovelluksen lataamista ja asentamista tietokoneelle. Sovellus on saatavilla toistaiseksi ainoastaan Windowsille.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT