AfterDawn logo

Xbox One X ja S saavat Dolby Vision -tuen – Näin aktivointi onnistuu

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
1 kommentti

Xbox One S:n ja Xbox One X:n innokkaat testaajat pääsevät ensimmäisten joukossa kokeilemaan miltä korkean dynamiikan elokuvat tai TV-sarjat näyttävät Dolby Vision -tekniikalla toteutettuna. Microsoft on nimittäin julkaissut 1810-järjestelmäpäivityksen, joka sisältää muun muassa Dolby Vision -tuen.

Jotta päivitystä pääsee kokeilemaan, pitää olla mukana Alpha Skip Ahead- tai Alpha-testirinkien jäsen. Sen lisäksi television pitää tukea Dolby Visionia ja sisällön löytää Netflixistä (Premium-tilaus). Microsoftin mukaan Netflixistä löytyy noin 4000 tunnin edestä HDR-sisältöä.

Dolby Visionin aktivointi Xbox Onella onnistuu seuraavasti: Settings -> Display and sound -> Video output -> Video modes -> Allow Dolby Vision.

1 KOMMENTTI

Abcabc3751/1

Kuka nyt jollain boksilla noita katselee kun kaikissa dolby visionia tukevissa töllöissä on netflix sovellus sisäänrakennettuna?

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT