AfterDawn logo

Microsoft aikoo myydä Xboxia kuukausimaksulla

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Microsoft aikoo esitellä Yhdysvaltojen markkinoille Xbox All Access -nimisen palvelujen, johon on paketoitu yhden kuukausimaksun alle Xbox One -konsolin lisäksi Xbox Live- ja Xbox Game Pass -verkkopalvelut.

The Vergen tietojen mukaan Microsoft aikoisi tarjota kuukausimaksulla sekä Xbox One S:ää että Xbox One X:ää. Tehokkaamman konsoliversion hankkiminen kuukausimaksulla maksaisi Live Goldin ja Game Passin kanssa 34,99 dollaria seuraavan 24 kuukauden ajan. Vaikka All Access -palvelu rajoittuukin vain Yhdysvaltojen markkinoille, niin muuallakin on syytä olla kiinnostunut siitä: saatavuutta voidaan laajentaa, mikäli palvelu osoittautuu tarpeeksi suosituksi.

Mikäli omaan pelaamiseen riittää Xbox One S, niin palvelun kuukausimaksu jää noin 22 dollariin, kertoo Windows Central. Kahden vuoden jälkeen asiakas omistaa konsolin, joten kyse on käytännössä osamaksulla myytävästä konsolista, johon myydään kylkiäisiksi myös pääsy verkkopelipalveluihin.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT