AfterDawn logo

Tässä kaikki elokuun Netflix Originals -uutuudet

Matti Robinson Matti Robinson

Netflix jatkaa vahvaa kesäjulkaisujen sarjaa elokuussakin ja mikäli helteiltä joutaa sisätiloihin, niin katseltavaa löytyy moneen makuun. Tässä käymmekin läpi kaikki uudet Netflixin oman tuotannon julkaisut ensi kuulle.

Elokuvarintamalla on julkaisuja maailman eri kolkista, mm. enspanjalaisdraama The Motive (El Autor) ja Barcelonaan sijoittuva The Laws of Thermodynamics, intialaiskomedia Brij Mohan Amar Rahe, argentiinalainen Perdida sekä englantilaisdraama The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society. Muita Netflix Originals -elokuvia ovat lisäksi Yhdysvaltalaiset teinikomediat The Package ja To All The Boys I've Loved Before, musiikkikomedia The After Party, kauhuelokuva Afflicted sekä Kelsey Grammerin, Kirsten Bellin ja Seth Rogenin tähdittämä dramedia Like Father.


Myös uusien sarjojen rintamalla on paljon kansainvälistä väriä, kuten japanilaisdraama Switched, intialaiskauhu Ghoul, espanjaan sijoittuva huumesarja Cocaine Coast, viikoittain uusia jaksoja tarjoava korealainen Mr. Sunshine, meksikolainen synkkää huumoria tarjoava La casa de las flores eli The House of Flowers sekä saman maan rikossarja Undercover Law, scifi-draama briteistä nimeltään The Innocents, puolalaissarja Ultraviolet sekä tietysti suomalainen Karppi (Deadwind), joka kertoo samannimisestä rikosetsivästä.

Lapsille on muun muassa uudet The Ponysitters Club ja Pinky Malinky ja aikuisempaan makuun animaatiota tarjoavat Paradise PD, animesarja Flavors of Youth sekä kovasti odotettu Simpsonien Matt Groeningin uusi Disenchantment.

Sitcomien puolella on tarjolla puolestaan uusi All About the Washingtons ja elämäntapa/reality-puolella Ultimate Beastmaster: Survival of the Fittest, Aasiaan tällä kertaa sijoittuva uusi 72 Dangerous Animals, ruokaohjelma Million Pound Menu, asunto-ohjelma Stay Here sekä Justin Willmanin taikuriohjelma Magic for Humans.

Dokumenttityylisiä sarjoja ovat puolestaan kuolemansellissä elävistä kertova I Am A Killer, koulujen marssiorkestereista kertova Marching Orders, jalattomasta painijasta kertova Zion, rikollisten ajatuksiin pureutuva Inside the Criminal Mind sekä BuzzFeedin Follow This.


Standupin osalta elokuussa on tarjolla myös pari uutta spesiaalia: Demetri Martinin The Overthinker sekä Bert Kreischerin Secret Time.

Luonnollisesti useat Netflix Originaalit palaava myös uusien kausien myötä Netflixiin, ja näihin kuuluvat mm. Spirit Riding Free, Voltron: Legendary Defender, Dinotrux Supercharged, The Comedy Lineup, Ask the StoryBots, The Investigator: A British Crime Story, Trolls: The Beat Goes On! sekä odotettu Ozarkin kakkoskausi.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT