AfterDawn logo

Steamin keskustelut uudistui – Haastaa Discordin

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Valve on päivittänyt Steam-sovelluksensa keskusteluominaisuuksia pärjätäkseen paremmin kilpailussa Discordia vastaan. Steam Chatissa on nyt mahdollista ilmaista itseään monipuolisemmin laajan mediatuen ansiosta, minkä lisäksi kavereita voi lajitella erilaisiin ryhmiin kattavammin.

Steamissä käytäviin keskusteluihin voi liittää jatkossa mediaupotteiden (esim. YouTube) GIF-animaatioita, jolloin kavereiden ei tarvitse poistua ohjelmasta nähdäkseen millaisen reaktioanimaation jaoit keskusteluun. Kavereiden lisääminen käynnissä oleviin keskusteluihin onnistuu jatkossa helposti raahaamalla kaverin käyttäjätilin linkki kaverilistasta keskusteluun.

Ryhmäkeskustelut on myös mahdollista tallettaa myöhempiä keskusteluita varten. Niille voi luoda oman avataren ja otsikon. Kutsuja ryhmäkeskusteluihin voi lähettää linkin muodossa esimerkiksi sähköpostin tai tekstiviestin kautta.

Uutta on sekin, että Steamin Chatiin tulleet uudet ominaisuudet löytyvät myös verkkosivujen puolelta, joten ominaisuuksien käyttö ei vaadi tietokoneelle asennettua sovellusta, vaan kaikkiin toimintoihin pääsee käsiksi myös selaimella.


Lisää uudistuksen mukana tulleista ominaisuuksista löytyy täältä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT