AfterDawn logo

Legendaarinen PlayStation-pelisarja julkaistaan Nintendo Switchille

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
2 kommenttia

Alun perin Sonyn PlayStation-pelikonsoleille julkaistut Crash Bandicoot -pelit ovat tulossa Nintendon Switch-pelikonsolille.

Heinäkuun 10. päivänä julkaistavat pelit ovat pelisarjan kolmen ensimmäisen pelin remake-versioita eli grafiikat on päivitetty nykyaikaan, mutta alun perin Super Marion haastajaksi tarkoitettujen pelien idea ja pelilogiikka ei ole muuttunut mihinkään.

Jää nähtäväksi innostuvatko pelistudiot julkaisemaan vanhoja PlayStation-pelejä lisääkin Nintendo Switchille, joka ei suorituskykynsä puolesta kilpaile PlayStation 4:n tai Xbox Onen kanssa, mutta sen hallintalaitteet sopivat hyvin kepeämpään casual-pelaamiseen. Pokemon Go on omalla esimerkillään osoittanut senkin, että nostalgiaa herättäville peleille on markkinoilla kysyntää.


2 KOMMENTTIA

Vilperi131/2

Olisi varmaan hyvä mainita, että on tulossa myös Steamiin sekä Xbox Onelle samana päivänä.

Vilperi132/2

-double-

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT