AfterDawn logo

Netflixin suosikkisarja Stranger Thingsin kakkoskausi saapuu pian – Comic-Conissa saatiin ensimakua

AfterDawn AfterDawn

Netflixin suosituimpiin alkuperäissarjoihin kuuluvasta Stranger Thingsistä julkaistiin ensimmäinen pitkä traileri Comic-Con-tapahtumassa.

Kakkoskaudella edellisen kauden tapahtumat ovat tuoreessa muistissa ja siitä selvinneitä kohtaa synkkä ja entistä suurempi uhka. Toisella tuotantokaudella on mukana joukko tuttuja näyttelijöitä Winona Ryderin johdolla.

Kakkoskausi saapuu Netflixiin 27. lokakuuta.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT