AfterDawn logo

Miljardiklubiin tulossa jälleen uusi nettipalvelu – Oletko sinä liittynyt?

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
1 kommentti

Miljardin käyttäjän raja on nettipalveluille tietynlainen suuri tavoite, jonka kaikki tietysti haluaisivat saavuttaa, mutta vain harva siihen todellisuudessa kykenee. Facebookia voidaan pitää yhtenä kaikkein menestyneimpänä nettipalveluyhtiönä, sillä sillä on jo kolme maagisen rajan ylittänyttä palvelua: Facebook, Messenger ja WhatsApp.

Ei tarvitse välttämättä odottaa kovinkaan kauaa kunnes listaan voidaan lisätä vielä neljäskin palvelu: Instagram. Retro-filttereillä iPhone-käyttäjät villinnyt kuvajakopalvelu on laajentunut jo 700 miljoonan käyttäjän yhteisöksi, joka toimii myös erittäin tehokkaana markkinointikanavana. Neljä kuukautta sitten Instagramilla oli 600 miljoonaa aktiivista käyttäjää kuukaudessa, joten kova kasvuvauhti on edelleen päällä.

Kasvu on itse asiassa vain kiihtynyt jatkuvasti, joten Instagram on kasvun suhteen edelleen tukevasti eksponentiaalisella käyrällä.


Facebookin lisäksi ainakin Googlella on hallussa palvelu, jolla on yli miljardi aktiivista käyttäjää (YouTube).

1 KOMMENTTI

Jupsu1/1

On tääki säälittävää et myös afterdawnin, jota pidin ennen laadukkaampana uutismediana, on täytyny ryhtyä tähän helvetin klikkiotsikkopaskaan.. Hävetkää! Ensinnäkin, onko se niin vaikee kirjoittaa otsikkoon suoraan mistä ohjelmasta kyse, tai edes olla valehtelematta.. 700milj on hieman eriasia kuin miljardi, varsinkin kun tällä "nopealla" kasvuvauhdilla tämä "tulossa" ajankohta on noin vuoden päästä..

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT