AfterDawn logo

Tulevasta GoPro Hero 5 -kamerasta on vuodettu laajasti kuvia ja tietoja

Sami Koivunen Sami Koivunen

Tulevasta action-kamerasta on vuodettu laajasti materiaalia.

Isoimpana vuotona Reddit-käyttäjä on väitetysti saanut käsiinsä tulevan action-kameran ohjekirjan, josta ilmenee muun muassa, että 12 megapikselin kamera kykenisi kuvaamaan 4K-videota 30 fps:n nopeudella. Kuvanvakaajaa kamerassa voisi ohjeiden mukaan käyttää muuten, mutta ei 4K-videokuvauksessa tai yli 60 fps:n videossa. Lisäksi kameran väitetään tukevan GPS-paikannusta, olevan vedenpitävä ja hylänneen mini-USB:n USB Type C -liittimen tieltä.

Vuodetussa Vimeo-videossa puolestaan esitetään väitellysti Hero 5:n käyttöliittymää.

Mashable puolestaan jakoi kameran mittasuhteet paljastavat kuvat, kun alkuperäisen vuodon takana ollut Nokishita-sivusto poisti ne.Uusimpana huhuna The Verge uutisoi, että kamera tukisi äänikomentoja.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT