AfterDawn logo

Sivustomme täyttää tänään 17v - kiitokset!

Petteri Pyyny Petteri Pyyny
5 kommenttia

Tänään tulee kuluneeksi tasan 17 vuotta siitä, kun avasimme AfterDawn.com sivustomme suurelle yleisölle.

Sivustomme alkuperäinen idea oli tarjota uutisia, oppaita ja tietoa MP3-teknologiasta ja digitaalisen musiikin teknisestä puolesta. Aika nopeasti sivuston aihepiiri laajeni kattamaan myös videoteknologiaa, sittemmin pelikonsoleiden teknistä puolta, siitä sitten edeten tekijänoikeuskysymystem, P2P-teknologian, älypuhelinten, tietokoneiden, tablettien ja virtuaalitodellisuuden kautta nykyhetkeen, jolloin katamme lähes kaikki kuluttajateknologian muodot uutisoinnissamme.

Jos olisimme pitäytyneet pelkkänä MP3-teknologiasta uutisoivana sivustona, olisimme varmasti alallamme ehdotonta huippua ja lukijakuntamme sisältäisi noin kolme lukijaa kuukaudessa. Sivustomme fokuksen muokkautuminen kertoo omalla tavallaan siitä, miten huikeaa teknologian kehitys on kaikki nämä vuodet ollut. En usko hetkeäkään, että tämän päivän pinnalla olevat aihepiirit kuuluisivat enää tärkeimpiin uutisiaheisiimme seuraavan 17 vuoden kuluttua, vaan niiden tilalle on tullut taas jotain uutta ja erilaista.


Kiitokset siitä, että olemme pystyneet pitämään palvelumme olemassa kaikkien näiden vuosien ajan kuuluvat sekä entisille että nykyisille työtovereilleni sekä tietysti teille, rakkaat lukijamme, jotka olette vuodesta toiseen vierailleet sivustollamme, osallistuneet keskusteluihin ja tsempanneet meitä, myös vaikeinakin aikoina, joita tällä alalla niitäkin väistämättä välillä on.

Kiitos!

-Petteri Pyyny, tj
AfterDawn Oy

t: @pyyny

5 KOMMENTTIA

specio1/5

Onneksi olkoon ! Kohta jää teini-ikä taakse :D

Zeitsei2/5

Onnea! Syntymäpäivälahjana otan Adblockin pois. No, ainakin hetkeksi :)

handeran3/5

Onnittelut,btw voiko siitä olla muka niin kauan?

friis4/5

Onnea ja pitkää ikää!

Joensuu5/5

Onnea... sivustoja seuraan edelleen, vaikkakin hieman pienemmällä volyymilla.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT