AfterDawn logo

Sannin kohukappale rikkoi Spotifyn ennätyksen – lähes 300 000 soittokertaa päivässä

AfterDawn AfterDawn
3 kommenttia

Sannin Että mitähän vittua -uutuussingleä kuunneltiin ensimmäisen vuorokauden aikana 294 429 kertaa.

Kyseessä on Suomen ennätys sarallaan. Aiemmin ennätystä piti hallussaan Cheekin Sä huudat -kappale, jota kuunneltiin vuorokauden aikana 254 900 kertaa. Sitä ennen ennätys oli JVG:n Tarkenee-kappaleella, jota kuunneltiin 109 399 kertaa. Ennätykset ovat siis olleet kovassa nousussa viimeisen puolen vuoden aikana.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

3 KOMMENTTIA

notasheep1/3

Pitihän se kuunnella. Mistä saisin nuo haaskaamani 4 minuuttia takaisin.

etrade2/3

MV-lehti kiittää :)

mjk3/3

Heh, typerin sinkun nimi ikinä mihin olen törmännyt.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT