AfterDawn logo

PlayStation 4:n etäpelaaminen tietokoneella mahdollistuu epävirallisen sovelluksen avulla

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
2 kommenttia

PlayStation 4:n omistajat ovat voineet jo vähän aikaa pelata konsolipelejä Xperia-puhelimilla PS4 Remote Play -sovelluksen avulla. Windowsille samanlaista virallista sovellusta ei ole löytynyt, joten Twisted-niminen ohjelmistokehittäjä päätti rakentaa epävirallisen ohjelman tarkoitusta varten.

Pelejä PlayStation 4:ltä Windows-tietokoneelle striimaava sovellus on tarkoitus julkaista tämän päivän kuluessa. Ilmaiseksi sovellus ei tule kuitenkaan saataville, vaan Twisted veloittaa 10 dollaria sovellukselta saadakseen vastinetta tekemälleen työlle. Sovellus sisältää hiiri- ja näppäimistötuen.

Mikäli samaan lopputulokseen haluaa päästä ilman kuluja, niin vaihtoehtona toteuttaa PS4–Windows-yhteys emulaattorilla suoritettavan Android-sovelluksen avulla.

2 KOMMENTTIA

Vanadium1/2

Mielenkiintoista. Mahtaako tuollaisella ominaisuudella olla paljonkin käyttäjä?

olliboi2/2

kyl uskon, codissa ja bf aika op hiiri näppis yhdistelmä :D

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT