AfterDawn logo

New Yorkin pörssi hiljeni teknisen vian vuoksi - kaikki liikenne seis

Valtteri Ahonen Valtteri Ahonen

New Yorkin pörssi on vaiennut toistaiseksi, kun tietoliikenneongelma pakotti lopettamaan kaiken kaupan.

New Yorkin pörssi, NYSE (New York Stock Exchange), on joutunut niin sanotusti laittamaan lapun luukulle, sillä nykyään sähköisesti käytävä kauppa ei kulje. Virallisen tiedon mukaan kyseessä ei kuitenkaan ole hyökkäys, vaan perinteinen verkkolaitevika, joka aiheutti liikenteen sakkaantumisen.

Vian korjaaminen on kestäny suhteellisen kauan, tätä kirjoittaessa yli tunnin, eikä korjausaikataulusta ole mitään tietoa. NYSE on Twitterissä ilmoittanut tekevänsä kaikkensa jotta kauppa saadaan käyntiin mahdollisimman nopeasti.


NYSE on ilmoittanut asiasta sosiaalisen median kanavillaan. Aiheesti kirjoitti myös The Verge.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT