AfterDawn logo

Xbox One saa tuen vanhoille Xbox 360 -peleille

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
4 kommenttia

Xbox One saa vuoden loppuun mennessä tuen vanhoille Xbox 360 -peleille, kerrottiin Microsoftin eilisessä E3-lehdistötilaisuudessa. Yhteensopivuus koskee niin levyillä olevia pelejä kuin pelien digitaalisia kopioitakin.

The Vergelle kerrottujen tietojen mukaan Microsoft on toteuttanut Xbox 360 -yhteensopivuuden luomalla Xbox Oneen emulaattorin, jonka päällä vanhat pelit toimivat. Levyillä olevien pelien pelaamiseksi Microsoft tunnistaa levyasemaan laitetun pelin ja lataa siitä digitaalisen kopion. Tämän jälkeen levyä käytetään vielä käyttöoikeuden varmentamiseen.

Yhteensopivuus tuodaan saataville ennen joulusensonkia ja ominaisuus lanseerataan yli sadan pelin voimalla. Valikoimaa aiotaan kasvattaa myöhemmin suuremmaksi "sadoilla peleillä". Xbox 360 -pelien pelaaminen Xbox Onella vaatii kuitenkin julkaisijan hyväksynnän.

4 KOMMENTTIA

Lumikki1/4

Siis se ei saa varsinaisesti tukea vanhoille Xbox 360 peleille vaan se saa tuen että jo ostetuista peleistä saa uuden toimivan digitaalisen kopion internetin kautta siitä vanhasta pelistä niin että DRM tarkistus tapahtuu edelleen vanhan pelin avulla.

mjk2/4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Lumikki:

Siis se ei saa varsinaisesti tukea vanhoille Xbox 360 peleille vaan se saa tuen että jo ostetuista peleistä saa uuden toimivan digitaalisen kopion internetin kautta siitä vanhasta pelistä niin että DRM tarkistus tapahtuu edelleen vanhan pelin avulla.

Jep ja kiintolevytila hupenee silmissä varsinkin jos pelikirjasto 360:lle on mittava.

Agent_0073/4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti mjk:


Jep ja kiintolevytila hupenee silmissä varsinkin jos pelikirjasto 360:lle on mittava.


Nerokkaat markkinoinnin poijjaat ratkaisevat ongelman tuomalla jouluksi myyntiin uuden version konsolista, jossa on 2 TB tallennustilaa :)

figo104/4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Agent_007:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti mjk:


Jep ja kiintolevytila hupenee silmissä varsinkin jos pelikirjasto 360:lle on mittava.


Nerokkaat markkinoinnin poijjaat ratkaisevat ongelman tuomalla jouluksi myyntiin uuden version konsolista, jossa on 2 TB tallennustilaa :)

No ratkes tuo 2TB ulkoisella kovalevylläkin hyvin. :P

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT