AfterDawn logo

Jälleen uusi Chromecast-kilpailija

Valtteri Ahonen Valtteri Ahonen

Ensisijaisesti PC-valmistajana tunnettu Lenovo on julkaissut kilpailijan Googlen Chromecast-mediatoistimelle.

Kutakuinkin jääkiekon näköinen Lenovo Cast toistaa esimerkiksi tabletin tai älypuhelimen kuvaa suuremmalla ruudulla, esimerkiksi TV:ssä. Sekä toistavan laitteen oma sisältö kuten valokuvat tai verkossa oleva media kuten Youtube-videot on mahdollista lähettää langattomasti Lenovo Castiin.

Toisin kuin Chromecast, Lenovo cast tukee myös iOS ja Windows 8.1 -laitteita Miracastin ja DLNA:n kautta. Lisäksi sen wifi-yhteys tukee myös 5 GHz:n taajuutta. Maksimiresoluutioksi toistolle ilmoitetaan 1080p.

Laitteen suositushinta on 49 dollaria ja sen myynti alkaa elokuussa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT