AfterDawn logo

Sony panostaa tosissaan Android-televisioihin - yhteenvetona vuoden uudet mallit

Valtteri Ahonen Valtteri Ahonen
2 kommenttia

Sony julkisti alkuvuoden CES-messuilla uuden televisiomallistonsa. Uutuudet kertovat selvää viestiä siitä, että Android on tullut ainakin Sonyn televisioihin tositarkoituksella.

Yhtiö julkisti ensinnäkin uudet edullisemmat R4C-, R5C- ja W70C-sarjat, joista kaksi ensimmäistä ovat 100 Hz:n tekniikalla toimivia älytelevisioita ja viimeksi mainittu 200 Hz X-Reality Pro -tekniikkaa tukeva sarja. Ehkä mielenkiintoisinta Sonyn julkistuksissa oli se, että kaikki televisiot näiden sarjojen yläpuolella toimivat Android-alustalla.

Niin sanotussa keskisarjassa ovat W75C- ja W85C/80C-sarjat, jotka ovat Full HD -tasoisia Android-älytelevisioita. Nämä mallit päivittävät kuvaa jo 800 Hz nopeudella ja kasvattavat ruudut jopa 75 tuumaan saakka.


Näiden lisäksi julkistettiin neljä pääsarjaa 4K-televisiota. Nämä ovat X83C-, X85C, X90C ja X94C/93C. Näistä löytyy uusi 4K X1 -suoritin ja 4K X-Reality Pro kuvanparannustekniikka sekä TRILUMINOS-paneeli. X94C/93C nostavat myös ruudunpäivityksen 1200 kuvaan sekunnissa sekä tarjoavat paremman äänentoiston.

Sony esitteli myös uutta niin sanottua kelluvaa designiaan seuraavalla videolla. Kalleimmat mallit ovat vain vain 4,9 mm paksuja ruudun yläosasta.

Alla olevasta kaaviosta on nähtävillä televisioiden ominaisuudet ja erot tarkemmin.

2 KOMMENTTIA

RekookeR1/2

Vihdoin oikea taulutelevisio

Ralle_ (vahvistamaton)2/2

En menesi näinä aikoina ostamaan Sonylta televisiota tai matkapuhelinta, koska nämä yksiköt ovat lopetusuhan alla.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT