AfterDawn logo

Avengers: Age of Ultron sai päräyttävän uuden trailerin - ensi-ilta toukokuussa

AfterDawn AfterDawn
4 kommenttia

Marvelin tuleva Avengers-elokuva on varmasti vuoden parhaiten tuottavia elokuvia, kuten edellinenkin osa oli oman vuotensa. Vielä on kuitenkin odotusta jäljellä, sillä elokuvan ensi-ilta on toukokuun 1. päivä. Tämä selviää viimeistäänkin yllä olevasta uudesta trailerista. Age of Ultronin on aiemmasta tuttuun tapaan ohjannut kulttisuosiossa oleva Joss Whedon.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

4 KOMMENTTIA

RekookeR1/4

Miksi Ultron näyttää tuossa kuvassa rautamihelle? wtf?

WereCatf2/4

RekookeR, ei se ole Ultron. Se on Iron Manin Hulkbuster-versio.

RekookeR3/4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti WereCatf:

RekookeR, ei se ole Ultron. Se on Iron Manin Hulkbuster-versio.

No hyvä, luulin jo että ne on pilannut tuon täysin. huh...

Mauriland4/4

pitipä kattoa mistäs tässä nyt oikein on kyse.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Ultron

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT