AfterDawn logo

Chromecast-tuki saapui Yle Areenan iPad-sovellukseen

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
1 kommentti

Yle on päivittänyt Applen iPad-tabletille suunnitellun Areena-nettivideosovelluksen. Uutena ominaisuutena on tuki Chromecastille, jonka avulla iPadissä käynnistetyn Areena-tallenteen tai suoran lähetyksen voi halutessaan siirtää television ruudulle.

Areenan iPad-sovelluksen pitäisi päivittyä automaattisesti, mutta mikäli näin ei käy, niin sovelluksen voi ladata App Storesta. Videon siirto onnistuu iPadin alareunaan ilmestyvän Cast-painikkeen avulla.

Chromecast-tuki on tulossa Areenan Android-sovellukseen myöhemmin tänä syksynä. Suunnitteilla on myös mahdollistaa videoiden siirtäminen Chrome-selaimella.

1 KOMMENTTI

jokuvuan1/1

Onko joku testannut tuon toimintaa? Näyttääkö sisällön HD:nä jos Areenasta HD versio löytyy?

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT