AfterDawn logo

Sonyton VAIO esittelee ensimmäistä prototyyppitablettia

Matti Robinson Matti Robinson
2 kommenttia

VAIO on tuttu monille Sonyn omistamana tavaramerkkinä ja kannettavia tietokoneita sisältävänä brändinä. Tänä vuonna Sony kuitenkin myi PC-toimintansa ja sen mukana VAIO-tuoteperheen japanilaisfirmalle. Näin syntyi erillinen VAIO, joka nyt tuomassa ensimmäisen oman laitteensa markkinoille, kertoo WSJ.

Yhtiö myy edelleen Sonyn suunnittelemia laitteita, mutta nyt täysin omaa kehitystä oleva hybridilaite on näkemässä päivänvalon. Toistaseksi laitetta pidetään edelleen prototyyppinä, mutta lopullista laitetta voidaan odottaa jo ensi vuoden toukokuussa. Valitettavasti alkuun vain Japanissa.

VAIOn laite on käytännösä tabletti, johon langattomasti yhdistyy vaikkapa näppäimistö ja hiiri. Sitä voidaan pitää myös eräänlaisena hybridikannettavana. Ohjainlaitteista se tukee myös stylusta ja promokuvien perusteella VAIO tähtääkin esimerkiksi kuvankäsittelyn ammattilaisten valinnaksi.

Laitteessa on 12,3 tuuman kosketusnäyttö, jonka 3:2-kuvasuhteen näytön resoluutio on 2,560 x 1,704. Suorittimina on todennäköisesti eritasoisia Intelin Haswelleja. Hintaa Surface Prota muistuttavalla laitteella tulee olemaan vähintään 200 000 jeniä (n. 1450 euroa).

2 KOMMENTTIA

G0lden_Kebab1/2

"SONYTON VAIO ESITTELEE ENSIMMÄISTÄ PROTOTYYPPITABLETTIA"

Mikä on sonyton?

ramiselin2/2

Originally posted by G0lden_Kebab:

"SONYTON VAIO ESITTELEE ENSIMMÄISTÄ PROTOTYYPPITABLETTIA"

Mikä on sonyton?

Ei Sonya. Samalla logiikalla muodostettu sana kuin esim. asunnoton eli ei asuntoa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT