AfterDawn logo

Microsoft päivitti jälleen OneDrivea

Matti Robinson Matti Robinson
3 kommenttia

Aiemmin kesällä Microsoft tuplasi SkyDrivesta OneDriveksi uudelleennimetyn pilvipalvelunsa ilmaistallennustilaa. Samalla muokattiin Office-palveluiden ostajille tarjottavia pilviratkaisuja. Nyt uudistukset koskevat suuria tiedostoja.

Microsoft kertoi eilen OneDrive-blogissaan, että pilvitallennuspalvelu tukee nyt suuria tiedostoja aina 10 gigatavuun asti. Uudella palvelulla esimerkiksi Office 365:n mukana tulevan teratavun saa nyt täytettyä entistä helpommin. Uudistus koskee sekä Windows- että Mac-sovelluksia, selainpalvelua että mobiilisovellusta. Aiemmin tiedostojen maksimikoko oli 2 gigatavua.

Toistaiseksi uudistus ei koske bisneskäyttäjiä, mutta Microsoft lupaa sen olevan työn alla myös näille käyttäjille.

Samaan hengenvetoon Microsoft kertoi työpöytäkäyttäjille suunnatuista parannuksista, jotka mahdollistavat nopeamman synkronoinnin, helpomman jakamisen suoraan IE:stä sekä kokonaisten kansioiden lähettämisen verkkoselaimella. Lisätietoja uudistuksista löytyy OneDrive-blogista.

3 KOMMENTTIA

Taeco1/3

Miksi tiedostokokoa ylipäätänsä rajoitetaan?

user@org (vahvistamaton)2/3

Lainaus:

helpomman jakamisen suoraan IE:stä


Eikö muilla selaimilla ?

Labratoria3/3

Lainaus:

helpomman jakamisen suoraan IE:stä

-Tässähän on virhe jutussa, kyse oli Windows Explorerista. ;)

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT