AfterDawn logo

Microsoft toi tulostustuen Officen iPad-versioon

Juha Tuppi Juha Tuppi

Microsoft kehuskeli tuoreessa blogikirjoituksessaan kuunnelleensa Officen iPad-version käyttäjien palautetta ja tarjoavansa päivitystä "vain 33 päivää julkaisun jälkeen".

Microsoft ilmoitti blogikirjoituksessaan julkaisevansa uuden päivityksen Office-ohjelmistopaketin iPad-versioon, jonka myötä sovelluksiin lisätään tulostusmahdollisuus. Tämä koskee myös ohjelmiston ilmaisversiota.

Lisäksi päivitys tuo aputoimintoja PowerPoint- ja Excel-sovelluksiin, joiden avulla käyttäjä voi helposti järjestää kuvia, muotoja ja tekstikenttiä PowerPointissa sekä sarakkeiden leveyttä Excelissä. Näiden uudistusten lisäksi päivitys korjaa muutamia vikoja ja parantaa yleisesti sovellusten vakautta.


Microsoftin Office-tiimi pyytää kirjoituksessaan lisää palautetta käyttäjiltä ja kertoo työskentelevänsä jo seuraavan päivityksen parissa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT