AfterDawn logo

Kiina ei suosi ulkomaalaisia pelikonsoleita - kotimainen laite julkaisuvalmis

Juha Tuppi Juha Tuppi
2 kommenttia

Tuoreimpien tietojen mukaan Kiina haastaa ulkomaisten konsolivalmistajien laitteet omalla kotikutoisella laitteellaan, joka nopeasta julkaisuaikataulusta päätellen on ollut jo kehitteillä vielä äskettäin lievennetyn pelikonsolikiellon aikana.

Bloomberg raportoi alkuviikosta kiinalaisen älypuhelinvalmistajan ZTE:n ja verkkopelien kehittäjän The9:n julkaisevan pian ZTE9 Network Technology -nimen alla yhteistyössä valmistetun kiinalaisen pelikonsolin The Fun Boxin.

Laite tulee varustettuna Nvidian Tegra 4 -järjestelmäpiirillä, kahdella gigatavulla keskusmuistia, Wi-Fi-yhteydellä, USB- ja micro-USB-liittimillä sekä Bluetooth-peliohjaimella. Lisäksi konsolin luvataan tukevan teräväpiirtovideoiden suoratoistoa. Valmistajat neuvottelevat parhaillaan myös ulkomaalaisten kehittäjien kanssa konsolille tuotettavasta sisällöstä.


ZTE:n edustajan mukaan laite tullaan julkaisemaan vielä tässä kuussa ainoastaan Kiinassa.

2 KOMMENTTIA

olegbelov1/2

The Fun Box??? Oikeasti :D?

mcmopo2/2

Eikös kiinalaisilla ollut jo jokin Funbox niminen xbox1 kopio aikoinaan vai muistanko väärin?

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT