AfterDawn logo

Titanfall Arcade tuo robottititaanit Atarin kahdeksanbittisiin klassikkopeleihin

Juha Tuppi Juha Tuppi

Electronic Arts ja Xbox Onen kohutun Titanfall-pelin kehittäjä Respawn Entertainment hehkuttelevat robottititaaneja uusimmalla hankkeellaan.

Engadget raportoi eilen uudesta pelisivustosta nimeltä Titanfall Arcade, joka päivittää kahdeksanbittisen Atarin klassikkopelejä lisäämällä niihin Titanfall-pelistä tutut robottititaanit. Toistaiseksi pelivalikoimasta löytyy ainoastaan titanoitu Asteroids, mutta sivustolle on ilmeisesti tarkoitus lisätä vielä uudisversiot Missile Command- ja Centipede-peleistä.

Ja kukapa ei pitäisi huippuaseistuksella varustettujen jättirobottien yhdistämisestä kasibittisiin Atarin nostalgiapläjäyksiin? Vaikka Titanfall ei itsessään herättäisikään suuria intohimoja, sivusto on vierailun arvoinen - viihdyttävää ajantappoa selaimeesi löytyy siis täältä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT