AfterDawn logo

PlayStation 4:ää myyty jo yli neljä miljoonaa kappaletta – PlayStation Now tuo tuen vanhoille videopeleille

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
5 kommenttia

Sony ilmoitti CES-messuilla myyneensä joulukuun 28. päivään mennessä 4,2 miljoonaa PlayStation 4 konsolia. Sony ylitti kahden miljoonan myydyn konsolin rajan kaksi viikkoa sen jälkeen kun konsoli julkistettiin.

Microsoft kertoi aiemmin tällä viikolla, että se myi vuoden 2013 aikana yhteensä yli kolme miljoonaa Xbox One -pelikonsolia. Japanilaisyhtiön uuden sukupolven konsolin myynti on edennyt rivakammin erityisesti paremman saatavuuden ansiosta. PlayStation 4 on julkaistu 53 maassa, kun Xbox One on saatavilla vain 13 maassa.

Sony esitteli samalla Gaikai-pelipalvelun pohjalta luodon PlayStation Now'n, jonka tarkoituksena on tuoda vanhatkin pelit uusien laitteiden ulottuville. PlayStation Now'n tarkoituksena on palvella niin PlayStation-konsoleiden, televisioiden, älypuhelimien kuin tablettien omistajia. Palvelun ansiosta näyttäviä pelejä voidaan pelata heikollakin raudalla, koska kaikki laskenta tapahtuu pilvessä. Palvelu on tarkoitus avata kesään mennessä.

5 KOMMENTTIA

lahniz (vahvistamaton)1/5

ja tietysti jo kertaalleen ostetut ps3 pelit pitää ostaa uudelleen?

Legitti2/5

siis:

niin PlayStation-konsoleiden, televisioiden, älypuhelimien kuin tablettien omistajia.


T. kielipoliisi.

KIPPO763/5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti lahniz:

ja tietysti jo kertaalleen ostetut ps3 pelit pitää ostaa uudelleen?

No ei kait nyt sentään.

Snifferr4/5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti lahniz:

ja tietysti jo kertaalleen ostetut ps3 pelit pitää ostaa uudelleen?

Olettaisin että vanhat pelit saisi lisättyä palveluun samantyylisesti kuin (tietyt) vanhat EAn pelit voit lisätä Originiin. Tietty joku playstation++ jäsenyys/kk maksu varmaan täytyy maksaa että saat niitä streamata.

mjk5/5

minä minä olen tilannut ps4:n mutta luvattu maaliskuun alkupuolelle...joten eiköhän se jossain vaiheessa korista hyllyssä kaksikko wii+360:n vieressä :p. Tämä psn latauspalvelu (sopivuus ps3:n peleille) on plussaa kun ajattelen sitä vs one:a. No aika näyttää teinkö oikein. Mutta hyvinhän näemmä sony:lla on tämä ps4:n myynti alkanut kun vertaa ps3:n alkuun.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT