AfterDawn logo

Samsungin Ativ Book 9 Plus huipputarkalla näytöllä saapuu elokuussa 1499 dollarin hintaan?

Teemu Laitila Teemu Laitila
1 kommentti

Samsungin juuri ennen juhannusta Lontoossa julkaisema Ativ Book 9 Plus vaikuttaisi olevan tulossa myyntiin elokuun loppupuolella. Ainakin New Yorkissa sijaitseva elektroniikkakauppa listaa saatavuudeksi elokuun 20. päivän.

Ativ Book 9 Plus on Samsungin 9-sarjan Ultrabookien uusin lippulaivamalli, jonka ehdottomasti mielenkiintoisin ominaisuus on sen näyttö. Vain 13,3 tuuman kokoiseen tilaan on ahdettu QHD+-resoluutio eli 3200 x 1800 pikseliä. Lisäksi näyttö tukee Intelin uusimpien Ultrabook-vaatimusten mukaisesti monikosketusta.

Laitteen sivuillaan listannut B&H Photo-Video on hinnoitellut läppärin peruskokoonpanossaan 1399 dollariin. Suomssa hinta voisi kääntyä verojen kanssa noin 1400 euroon, mutta tarkempi hinta nähdään, kunhan Samsung ilmoittaa Euroopan saatavuudesta virallisesti.


Peruskokoonpanossaan Ativ Book 9 Plus tarjoaa Haswell-perheen 1,6 GHz:n kaksiytimisen Core i5 -suorittimen, neljä gigatavua DDR3-muistia ja 128 gigatavun SSD-aseman. Laitteen paksuus on vain 13,6 millimetriä ja se painaa 1,39 kiloa.

1 KOMMENTTI

AhKeefas1/1

1920x1080 => 3840x2160 UltraHD on seuraava standardi
Tämä jää vajaaksi...ehkäpä myyvät yhden Linus Thorwaldsille,
joka tunnetusti pitää terävistä näytöistä
Hän ei ehkä malta olla ostamatta ko. tuotetta vaikka se on epästandardi?

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT