AfterDawn logo

Sonyn musiikkipalvelu paranee iOS:llä

Matti Robinson Matti Robinson

Sonyn musiikkitilauspalvelu Sony Music Unlimited päivittyy uuteen versioon tuoden muutamia toivottuja ominaisuuksia.

Versio 1.3 tuo iPhonelle ja iPod touchille (ja iPadille?) offline-kuuntelun sekä korkealaatuisemman äänen. Jo aiemmin Android-laitteiden käyttäjät ovat voineet ennakkoladata musiikkia ja soittolistoja kuunneltavaksi langattomien datayhteyksien ulottumattomiin.

Musiikki striimataan päivityksen jälkeen 320kbps AAC -formaatissa, mikäli asetuksen laittaa päälle. Offline-kuunteluun ladatut kappaleet eivät kuitenkaan ole yhtä korkealaatuisia. Sonyn mukaan päivitys saapuu "hyvin pian".

Lisätietoa uudesta sovelluksesta löytyy alla olevalta videolta sekä Sonyn blogista.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT